Zasnežena pomlad

Pozdravljeni ljubitelji špargljev, kot vidite se namesto s šparglji še vedno ukvarjamo z kidanjem snega. Letošnja zima je res dolga, zadnje dni smo priča mrazu in snegu, ki ga ne pomnemo že 50 let. In kot nam, je tudi špargljem še vedno preveč mraz, da bi pokukali iz zemlje.

narocilo-divji-sparglji.jpg

Prvi spargelcek

Imamo pa tudi veselo novico za Vas. Danes smo v gozdu opazili prve divji šparglje. Sicer v celem dopoldnevu samo nekaj primerkov. Seveda smo jih pustili v gozdu saj jih je škoda sedaj nabirat, ko so še majhni. Je pa to znak, da se narava prebuja in upamo, da se tudi ta dolgotrajna zima že enkrat poslovi. Počakat bo potrebno še nekaj toplih dni in divji šparglji bodo pripravljeni, da jih odpošljemo na vaš dom. V primeru, da bo vreme solidno bomo v soboto 30.3.2013 pričeli s prodajo na glavni tržnici v Ljubljani na Vodnikovem trgu.

Da si zagotoviš prve divje šparglje nas poklič na 031/762-106, piši na info@sparglji.net ali KLIKNI TUKAJ!

!! POZOR !! Izkoristi izjemno priložnost !!

Z naročilom preko SPLETNE STRANI, E-POŠTE ali TELEFONA imaš možnost nakupa DIVJIH ŠPARGLJEV po znižani ceni 30€/Kg. Na tržnici jih prodajamo po ceni 50€/Kg, lahko pa jih naročiš po telefonu ali e-pošti in jih prevzameš na tržnici v Ljubljani po znižani ceni 30€/Kg namesto 50€/Kg. Če nisi iz Ljubljane ti šparglej dostavimo kar na dom.

!! POKLIČI TAKOJ 031/762-106 ali nam piši na info@sparglji.net !!

In si zagotovi zalogo divjih špargljev, veselimo se tvojega klica in upamo, da je zdaj res konec te zasnežene pomladi.

Divji šparglji naročeni pri nas so dopoldne nabrani, popoldne poslani in zjutraj pri vas. Samo tako jim lahko zagotovimo primerno kakovost in svežino.

!! POKLIČI TAKOJ 031/762-106 ali nam piši na info@sparglji.net in si zagotovi divje šparglje po znižani ceni, SAMO 30€/Kg !!